OBS de Telescoop
5343 VC Oss
Mail naar de directie

Spectaculaire (her)opening parkeerstrook en uitreiking BVL

Na lange tijd van overleg samen met de gemeente en de verkeerswerkgroep was het dan zover... de (her)opening van de parkeerstrook aan de Verdistraat.
Er zijn aanpassingen gedaan als bloembakken aan de zijde van de middenberm, de gekleurde hekken zijn verplaatst, er zijn nieuwe, door de kinderen zelf ontworpen, 30 km zone borden geplaatst, een klappaal voor de hoofdingang, om de verkeersveiligheid voor en rondom het gebouw te verbeteren.

We zijn gestart met een spetterend optreden van Etienne Alvares, de leerlingenraad van Sterrebos en Telescoop hebben een heuse auto 'gesloopt' met als boodschap dat wij vanaf nu geen fout geparkeerde auto's meer willen zien (dus alleen in de aangegeven vakken parkeren) en als kers op de taart hebben wij het BVL (Brabants VeiligheidsLabel) uitgereikt gekregen.

Al met al een spectaculaire middag en nu samen zorgen voor veilige situaties!

(Foto's zie fotoalbum.)