OBS de Telescoop
5343 VC Oss
Mail naar de directie

Gezonde school

Op 8 november zijn we de dag gestart met het Nationaal Schoolontbijt. Kinderen mochten in pyjama naar school en hebben gezellig samen ontbeten in de klas. Er was een ruime keuze uit krentenbollen, boterhammen, smeerkaas, appelstroop, appel- of bananenthee, yoghurt en andere lekkere en gezonde dingen.

Daarnaast zijn we vandaag ook gestart met het Schoolfruit project. Een aantal weken achter elkaar krijgen de kinderen op school gratis groente en fruit aangeboden in de kleine pauze. Dit zijn bekende groente- en fruitsoorten, vaak aangepast aan het seizoen, maar ook soms onbekende, zoals deze week de Pomelo. In groep 4/5 hebben alle kinderen al een stukje geproefd en eigenlijk was het toch best wel lekker.

Foto's zie fotoalbum.